| Cerere admin! | |
|
+5s L o W d3xter camulus inF^cLOuD//mZq cBk 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
cBk n00b
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 32 Localizare : bloGosfera Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 3:51 pm | |
| Nick: cBk Varsta: 17 ani Cunostinte comenzi amx: între bune și foarte bune Ai mai avut admin pe alte servere: Da, am avut și propriu' server.. Steam: Nu.. Cate ore (pe zi) joci pe server: Depinde de zi.. pe puțin 1+.. Ce rank ai pe server: 200 și ceva, cred.. Motiv cerere admin: Pentru că sunteți în căutare de admini, mie îmi place serveru', știu să umblu' cu amx, joc des..etc..
În legătură cu demo-urile..încă n-am apucat să văd prea mulți codați pe server cărora să le fac demo, dar dacă găsesc fiți siguri că o să fac :). | |
|
| |
inF^cLOuD//mZq Administrator™
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 3:53 pm | |
| ia si mai joaca si in 2-3 zile primesti si raspuns pareri ? eu unul nu l-am mai vazut pe server, insa i-as da o sansa daca in astea 2-3 zile il vad des pe server.. | |
|
| |
cBk n00b
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 32 Localizare : bloGosfera Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_inferno Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 4:22 pm | |
| - inF^cLOuD//mZq a scris:
- ia si mai joaca si in 2-3 zile primesti si raspuns
pareri ? eu unul nu l-am mai vazut pe server, insa i-as da o sansa daca in astea 2-3 zile il vad des pe server.. Abea ieșii de pe server .. | |
|
| |
camulus Forum V.I.P™
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 33 Localizare : TG-JIU Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_rats Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 4:38 pm | |
| asa e stiu ca ai jucat azi dar inainte cat ai mai jucat? | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 4:44 pm | |
| Time played: 4.28 hr | |
|
| |
cBk n00b
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 5:53 pm | |
| - d3xter a scris:
- Time played: 4.28 hr
Doar atât am jucat? Am mai jucat de câteva ori și cu nicku' lu' fratemeo, e31..că am văzut că are slot..cred. Oricum, de câte ori încerc să intru nu pot că n-am slot..și e mai tot timpu' full.. :) | |
|
| |
d3xter Moderator™
Numarul mesajelor : 338 Varsta : 38 Localizare : Romania Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : de_westwood Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 5:56 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1485 Localizare : Amsterdam Rasa preferata : Blood Mage Harta preferata : cs_assault Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 6:19 pm | |
| - cBk a scris:
- Am mai jucat de câteva ori și cu nicku' lu' fratemeo, e31..că am văzut că are slot
no shit are slot ? cine ? e31 ?. daca citeai modelul de cererea admin (in intregime) vedeai ca nu se mai fabrica sloturi si nici nu are cineva slot | |
|
| |
s L o W Incepator
Numarul mesajelor : 143 Varsta : 32 Localizare : constanta Rasa preferata : Human Alliance Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 7:12 pm | |
| Nu te'am vazut niciodata pe server. | |
|
| |
BacktrackeR Incepator
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Rasa preferata : Warden Harta preferata : cs_italy Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 8:00 pm | |
| Contra. lol nu team vazut pe server si nici pe e31.. mi se pare ca ce zici da in minciuna? | |
|
| |
cBk n00b
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 10:42 pm | |
| - inF^cLOuD//mZq a scris:
- cBk a scris:
- Am mai jucat de câteva ori și cu nicku' lu' fratemeo, e31..că am văzut că are slot
no shit are slot ? cine ? e31 ?. daca citeai modelul de cererea admin (in intregime) vedeai ca nu se mai fabrica sloturi si nici nu are cineva slot no shit :-L ..no offence, dar dacă ai fi citit mai bine ai fi văzut că după .. urmează și "cred", ceea ce înseamnă că nu știu sigur dacă are slot.. Eu v-am văzut aproape pe toți pe server, însă eu poate n-am ieșit destul în evidență încât să mă fi văzut și voi. Din câte văd toți adminii sunt împotriva mea, nu are rost să mai zic ceva, nu rămâne decât să aștept răspunsu' vostru dacă primesc sau nu admin.. | |
|
| |
PriGat Incepator
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 33 Localizare : alexandria Rasa preferata : Orcish Horde Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 10:54 pm | |
| cbk am un sfat pt tine mai joaca putin ....mai fa un demo doua! si apoi mai fa o cerere ! te-am vazut de 2 ori pe sv ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere admin! Mar Noi 11, 2008 11:07 pm | |
| - cBk a scris:
- nu rămâne decât să aștept răspunsu' vostru dacă primesc sau nu admin..
o sa il primesti insa cum am spus si mai sus peste 2,3,4 zile, pana atunci fii activ pe server si demonstreaza ca meriti | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Noi 13, 2008 4:40 pm | |
| l-a mai vazut cineva pe cbk pe server ? merita ? | |
|
| |
PriGat Incepator
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 33 Localizare : alexandria Rasa preferata : Orcish Horde Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Noi 13, 2008 5:20 pm | |
| sincer azi l-am mai vazut joaca bine...nu am vazut sa acuze pe cineva ...nush cred ca ar trebuie sa joace mai mult! | |
|
| |
d3xter Moderator™
| |
| |
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Noi 13, 2008 7:53 pm | |
| - d3xter a scris:
- Time played: 4.28 hr
din cate vad in 2 zile "a reusit" sa mai acumuleze inca 2 ore prea putin | |
|
| |
BeBe n00b
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : ka_roadwars_v2 Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Joi Noi 13, 2008 8:26 pm | |
| nu prea il vad pe server:| contra | |
|
| |
cBk n00b
| |
| |
R3fl3X n00b
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 34 Localizare : departe Rasa preferata : Human Alliance Harta preferata : ka_roadwars_v2 Arma preferata : M4A1 Reputatie : Avertismente : Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Cerere admin! Vin Noi 14, 2008 2:49 pm | |
| eu nici pe tine..si nici pe acel e31 nu v-am vazut nici odata pe server..si prietene joc pe svr de cam o luna... | |
|
| |
cBk n00b
| Subiect: Re: Cerere admin! Vin Noi 14, 2008 6:55 pm | |
| Reflex, sincer nici eu nu te-am văzut niciodată pe server..so what? | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere admin! Dum Noi 16, 2008 2:02 pm | |
| respins | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin! | |
| |
|
| |
| Cerere admin! | |
|